Ny nettside som gir klikk!

Rett på sak...
Start video

Ny nettside for bedrifter?

Vi designer engasjerende webdesign og ny nettside som konverterer besøkende til å kontakte din bedrift i Porsgrunn, Skien ja i hele Telemark og Norge.
En ny nettside i dag må gjøre mer for bedriften din enn bare å se flott ut. Den skal understøtte virksomhetens konkrete vekstmål og fungere som en 24-timers salgsmaskin. 

Det er mange fallgruver ved utvikling ny nettside uten kompetanse. Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon på et av våre kontorer – eller online og få hjelp hele veien i prosessen mot ny hjemmeside.

Utvikle ny nettside på 4 uker

Å utvikle en fullstendig ny nettside for en bedrift på bare 4 uker kan være en utfordring, men det er mulig hvis man har et godt planlagt prosjekt og en erfaren team av utviklere og designere.

Her er noen trinn som hjelper oss å oppnå dette målet:

 1. Planlegging: Først og fremst må man planlegge og definere hva som skal være formålet med nettsiden, hva slags innhold og funksjonalitet den skal ha, og hvem som skal være målgruppen. Man må også definere budsjettet og tidsplanen for prosjektet.

 2. Design: Deretter kan man starte med å utvikle et design for nettsiden. Dette inkluderer å definere farger, skrifttyper, bildebruk og generell layout. Det er viktig å fokusere på brukervennlighet og enkel navigasjon for å sikre en god opplevelse for brukerne.

 3. Utvikling: Når designet er klart, kan man starte med å utvikle nettsiden. Dette inkluderer å programmere koden for nettsiden, legge til funksjonalitet og teste for å sikre at alt fungerer som det skal.

 4. Innhold: Mens utvikling pågår, kan man samtidig jobbe med å utvikle innholdet som skal publiseres på nettsiden. Dette kan inkludere tekst, bilder, videoer og annet innhold som er relevant for bedriften og målgruppen.

 5. Testing: Når nettsiden er ferdig utviklet, må man teste den grundig for å sikre at alt fungerer som det skal og at nettsiden ser bra ut på alle enheter og nettlesere.

 6. Publisering: Til slutt kan man publisere nettsiden og gjøre den tilgjengelig for publikum.

Utvikle gode nettsider krever kompetanse

Lanserer du et nettsted uten en plan eller mål, vil det ikke bli en suksess. Vår kompetanse vil være med på å nå dine mål, noe vi jobber utifra under hele prosjektet. 

 1. Innhold og webdesign: Et godt webdesign og bra skrevet innholdet på din nettside vil bidra til å nå bedriftens mål, enten det er salg, kontakthenvendelser eller å spre informasjon.
 2. Synlighet og søkemotorer: Søkemoter som f.eks Google ser ikke på din nettside visuelt men leser kodene for å analysere om nettsiden og innholdet er relevant for andre. Da må nettsiden være korrekt kodet og tilrettelagt for søkemotorene, noe vi er blitt gode på å få til hos våre kunder.
 3. Sikkerhet, personvern og vedlikehold: Dette er viktige faktorer som må tas på alvor for å sikre en trygg og pålitelig nettside for både bedriften og brukerne.

Velg erfarne utviklere og designere

Ved å jobbe raskt og effektivt gjennom hvert av våre 6 trinn, kan man utvikle en ny nettside for en bedrift på 4 uker. Det er viktig å huske på at en ny nettside er en stor investering, så det kan være lurt å samarbeide med et erfarent team av utviklere og designere for å sikre at resultatet blir best mulig.

Fordeler med ny nettside

Fordelen med å utvikle en ny nettside er at det gir muligheten til å oppdatere design og funksjonalitet i tråd med de siste trendene og behovene til brukerne. En moderne og brukervennlig nettside kan bidra til å tiltrekke seg og beholde flere besøkende, øke konverteringsraten og styrke merkevaren til bedriften.

Oslo webdesign kan bidra til å realisere denne fordelen ved å tilby spesialisert ekspertise og erfaring innen webdesign og -utvikling. En erfaren webdesigner fra Oslo vil kunne hjelpe med å skape en tiltalende design som reflekterer bedriftens merkevare, samtidig som det gir en god brukeropplevelse for besøkende. De kan også hjelpe med å implementere ny funksjonalitet og optimalisere nettsiden for søkemotorer.

Webdesign og UX er viktig!

Gode nettsider og webdesign bør alltid nøye planlegges. Å designe en nettside krever evne til å forstå kundes ønsker og behov, og at man har tydelig og ærlig kommunikasjon. Dette kan vi!

Spørsmål og svar

Vi vet det ikke er enkelt å vite hva man skal spørre om. Hvordan utvikles ny nettside? Hvor omfattende er prosessen? Her finner du svar på kjente spørsmål.

Vi ønsker å gi en fastpris på prosjektene våre, men det er vanskelig å si noe konkret før man har snakket sammen for å avklare behov og funksjon på ny nettside.

Normalt nettside prosjekt
De vanligste prosjektene våre som inkluderer forprosjektering, designprosess og en god utviklingsprosess ligger mellom 50 000,- og 250 000,- ekskl. mva.

Forprosjekter
Rene forprosjekter uten design og utvikling av selve nettsiden ligger gjerne på 20 000,- og 50 000,- ekskl. mva. I komplette prosjekter vi leverer kan forprosjekter beregnes til 20-30% av det totale budsjettet.

Mindre prosjekter
Mindre og enklere sider, kan ligge mellom 15 000,- og 50 000,- ekskl. mva. Alt avhenger av behovet ditt og kompleksiteten som kreves underveis i prosjektet. 

Det varierer stort fra prosjekt til prosjekt og avhenger av kompleksiteten og omfanget.

For å prøve å gi et mer konkret svar, så er de minste prosjektene våre lansert etter 2  uker, mens større prosjekter kan strekke seg opp til 3-4 måneder. De vanligste prosjektene med forprosjekt, design og utvikling ligger omkring 6-8 uker.

Hvordan vi planlegger din nye nettside baseres på hva du som kunde trenger, men det er noen punkter som går igjen i nesten hvert eneste prosjekt:

 • Målsetting
 • Brandbeskrivelse
 • Målgruppe(r)
 • Sidekart
 • Trådskisser (Wireframes)
 • Stilkart for designretning

Velge mellom telefon, e-post eller videomøte:

PHU! Det var mye informasjon!

Er du klar til å utvikler din nye nettside?
Ta kontakt
og be om konsultasjon med oss.